Dejting i Malmö:

Dejta i Malmö!

I Sveriges tredje stad bor tusentals HappyPancake-singlar. Tur då att Malmö erbjuder ett fantastiskt utbud av dejtingaktiviteter, här finns verkligen något för alla smaker! 

”Har du sitt Malmö så har du sitt varden”, så låter en 20 år gammal reklamkampanj som håller än idag. Denna mångfald genomsyrar också ute- och kulturlivet, som dessutom ryms på en relativt liten yta. Det är lätt att krama ur det bästa av Malmö, bara på en kväll!

Till exempel kan en dejt inledas på Lilla Torg, som ibland beskrivs som Malmös Stureplan. Här, och på angränsade Gamla Väster finns en rad kvalitetsrestauranger.  Till exempel hyllade Bastard, som erbjuder bra mat, goda drinkar och en trevlig miljö. Kvällen kan sedan fortsätta på några av områdets nattklubbar, som Centiliter & Gram och Koi.

Ett alternativ, för er som söker en mer avslappnad stämning, är annars att sträcka lite på benen. Cirka 20 minuter tar det att gå till mytomspunna ”Möllan”, där det vimlar av schyssta ställen att till exempel dricka en öl på. Metro, Söder om Småland och Malmö Brygghus är några. Vill ni vara ute ännu längre kan Moriskan, i Folkets park, rekommenderas.

Kanske gick dejten så bra att ni vill ses igen dagen efter? Då kan det vara läge att botanisera bland Malmös kulturliv. Förutom Malmö Stadsteater finns det gott om alternativ för den teaterintresserade. Den som gillar konst har också valmöjligheter, till exempel Malmö Konsthall och Malmö Konstmuseum.

Ni vet väl att spänning kan trigga igång starka känslor? Då är en passande dejtingaktivitet, särskilt om ni båda tycker om fotboll, att gå på en fotbollsmatch. På Swedbank Stadion spelar Sveriges bästa lag, Malmö FF, och låt er ryckas med av den fantastiska stämningen. Stadens främsta damlag, FC Rosengård, håller till på Gamla IP och hyser flera internationella storstjärnor. Missa inte att även spana in dessa!

Var det allt Malmö har att komma med, kanske ni tänker? Nej, det finns såklart massor av annat att göra. Men skulle ni, mot förmodan, få brist på aktiviteter är det enkelt att lösa. Från Malmö C tar det 35 minuter att åka till Hovebanegården i Köpenhamn, där det finns en miljonstad att upptäcka tillsammans med din dejt.

Hitta din nästa dejt på HappyPancake.com. Ladda ner vår nya app, som finns på Appstore, eller surfa in på vår sida på din mobil.

Lycka till!