Så funkar det:

Hur fungerar Happy Pancake?

Bara för att vi är en gratis dejtingsida betyder inte det att vi har skurit ner på funktionerna. Vi vill vara en bra dejtingsajt, med de funktioner som du förväntar dig av en sådan, och det hoppas vi du tycker att vi är.

- Du kan presentera dig i både ord och bild på HappyPancake. Förutom att fylla i grundläggande och detaljerade fakta om dig själv kan du lägga upp en profilbild och skriva en egen presentationstext. Dessutom har alla medlemmar ett eget fotoalbum.

- På HappyPancake går det att söka efter andra medlemmar på många olika sätt. Förutom en enkel och en avancerad sökning på egenskaper kan du även söka efter smeknamn eller nyblivna medlemmar. Vi har också en matchningsfunktion där du kan kolla hur bra du och en viss medlem passar för varandra. Beskriv hur du vill att "drömpartnern" ska vara och vi hittar de allra bästa matchningarna automatiskt!

- Vi har också detaljerade statistikfunktioner och smarta hjälpmedel för att du lätt ska kunna hålla ordning på dina kontakter. Du kan lägga till medlemmar som favoriter, blockera dem eller skriva privata anteckningar om varje medlem. En detaljerad besökslista finns givetvis också.

- Och självklart har vi ett internt mailsystem som du kan använda när du vill kontakta andra medlemmar. Du kan också skicka enkla flirtar till dem om du hellre vill det.

Men vänta lite nu...

...kan en dejtingsajt vara både gratis och säker?

Vi tummar inte på säkerheten, trots att vi är gratis. Vi granskar alla bilder och presentationer som läggs upp, och det går att anmäla de medlemmar och mail du inte tycker hör hemma på Happy Pancake. Eller bara blockera en medlem om det räcker med att vara säker på att du inte blir kontaktad av honom eller henne.

...varför är ni gratis överhuvudtaget? Det finns väl ingen baktanke med Happy Pancake?

Nej, absolut inte. Tanken med HappyPancake är helt enkelt att låta vanlig bannerreklam finansiera tjänsten istället för att ta ut avgifter av medlemmarna. Så det enda vi begär av er medlemmar är att ni står ut med att se lite reklam samtidigt som ni nätdejtar, inget annat. 

Som du ser finns det inte mycket att tveka över, eller hur? Så än en gång - välkommen till HappyPancake för 100 % gratis nätdejting!