Solskenshistorier:

Vi har träffat varandra på Happy Pancake!

Att kärlek inte ska kosta pengar vet vi på Happy Pancake redan. Här nedan hittar du hälsningar och berättelser från medlemmar som kan intyga att detta verkligen stämmer!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag började lessna på grabbarna på "pannkakan".. Jag var ju nöjd med livet ändå! Små skrev med Mathias,  han ville ses rätt snart. Syrran min tyckte att jag skulle gå o övertalade mig att åka bara en pyttestund innan utsatt tid. Sagt o gjort! Det kvällen vände mitt liv helt, jag fick se mannen i mitt liv rakt in i ögonen. Nu idag, 1 år och 2 månader senare bor vi tillsammans i vårt drömhus. What a match!! ♡

IMG_2651817824179

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Den 29 september 2009 hände någonting som skulle förändra våra liv för all framtid!  

Jag (Martina) och Jimmy träffade varandra för första gången efter att ha funnit varandra och mailat på Happy Panncake några veckor. Jag var den första personen som Jimmy träffade, medan Jimmy var den siste av säkert 10 andra män som jag träffat på er sida. Eftersom jag redan hade träffat en del män via dejtingsidan så hade jag i stort sett gett upp hoppet och jag hade bestämt mig för att sluta dejta efter Jimmy. Så blev det, jag har inte dejtat mer sedan jag träffade honom, jag har inte behövt göra det. Vi är båda väldigt lika men samtidigt olika. Jag är akademiker och han är arbetare. Jag är teoretiskt lagd, han är praktisk. Vi gillar båda två att rita och måla och vi älskar att tillbringa vår lediga tid tillsammans på utflykter i skog och mark. Vi förstod nästan direkt att det var något speciellt mellan oss och 8 månader senare flyttade vi tillsammans på prov.  Det gick bra och på vår 3-årsdag överraskade Jimmy mig med förlovningsringar. Idag, 4 år och 4 månader senare sitter jag hemma och är mammaledig med vår 8 veckor gamla dotter, Decibelle, som är det bästa som hänt oss.

Vi är så lyckliga och vi hade aldrig träffats om det inte vore för dejtingsidan. Jag var student i Lund, Jimmy jobbade och vi hade inga gemensamma bekanta som hade kunnat föra oss samman. Vi var båda oroliga att vi inte skulle hitta den rätta personen att dela våra liv med innan vi träffade varandra. Dejtingsidor är inte rätt för alla, men det har gjort oss väldigt lyckliga och jag är övertygad om att det skulle kunna ge ännu fler möjligheten att hitta den rätte om de bara vågade prova. Det finns inget att förlora på att pröva, men det finns ett helt liv att vinna genom att försöka.

Så med dessa ord vill vi tacka er för att ni gjorde det möjligt för oss att finna varandra och bilda familj tillsammans.

Pool _bild

 

Hälsningar

/Martina

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det var juli 2009 som jag fick ett brev från Robert, det var så gulligt skrivet. Han tyckte att jag såg söt ut och avslutade sitt brev med att skriva "jag bits inte". Vi skickade lite brev till varandra innan han fick mitt nummer och naturligtvis så ringde han mig, vi pratade med varandra i 1 månads tid och hann då får känslor för varandra. När vi väl träffades så kändes det bara helt rätt, det var som om vi hade känt varandra hela livet att det var meningen att vi två skulle träffas på er sida. Jag flyttade ihop med Robert i Göteborg vilket var helt självklart för mig att göra. Nu så här 4 år senare så är vi förlovade och planerar att skaffa barn väldigt snart. Vi kunde inte vara lyckligare och det är tack vare er dejting sida
Tack Happypancake för allt.
 
MVH Susanna

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tack happypancake,
I mitten på Mars 2013 klickade jag första gången in på min blivande kärleks sida på happypancake. Jag hade varit medlem ett par månader utan att hitta något av "intresse" och hade precis tänkt att avsluta mitt konto. Då första gången skickade jag inget meddelande men när jag loggade in dagen efter hade Krille varit inne på min sida & tagit tag i saken, i inkorgen låg det första av många meddelanden. Det tog oss ca 2 veckor att träffas på riktigt & kändes helt rätt från första stund, allt har gått snabbt sen dess. På midsommarafton förlovade vi oss och nu, 9 månader efter vår första riktiga dejt väntar vi på att flytta in i vårt nyköpta hus. Jag lyckades träffa mannen i mitt liv och kunde inte vara lyckligare :)

/Lisa

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det var i slutet av april som jag fick ett mail från B. Han låg utanför mina sökramar helt och hållet, och jag utanför hans, men det fanns ändå något som fångade intresset. Vi mailade en del och insåg att vi nog skulle kunna fungera bra ihop som vänner - för ett förhållande fanns ju inte riktigt på kartan, varken för honom eller mig. Det var ju för stor åldersskillnad, för många barn inblandade, olika boendeorter och så vidare. Men nej, det blev allt mer än så. Efter vår första träff, som hade varit med vänskap som utgångspunkt, fick jag ett sms med texten "Jag tycker om dig nu". Nästa gång vi träffades kysstes vi för första gången, och ganska snart bodde jag mer eller mindre hemma hos honom.

Nu har vi varit ihop i 7 månader snart, och om en vecka ska vi förlova oss. Det finns fortfarande en massa frågetecken kring när vi ska flytta ihop på riktigt, vilken ort vi då ska bo på, hur vi ska lösa boendet med våra respektive barn (och ex..). Men vi har ingen brådska, och det där löser sig så småningom.

Just nu känner jag mig mest tacksam över att han vågade skriva ett mail till mig, trots att jag inte alls var vad han sökte.

/E

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det var från början en kul grej att bli medlem på happypancake för mig och 3 av mina vänner, för jag hade nämligen redan bokat flyg och grejor för att åka till USA som au pair 1 år. Jag trodde inte direkt på internetkärlek och tyckte de var lite töntigt.. Men tänk så fel man kunde ha! Men jag blev medlem i Mars, och efter några dagar så såg jag en profilbild på en kille som befann sig i Australien förtillfället och jobbade. Tyckte han var riktigt snygg på sin profilbild och han verkade lika äventyrlig som mig! Jag skrev, först lite oskyldigt och gulligt men efter någon vecka kändes de som jag var dö-förälskad i denna man redan innan jag träffat han!

Vi smsade och började prata i telefon, vet inte hur mycket pengar de gick åt på samtal på mobilen tills den 7 Juni då han kom hem från Australien och vi bestämde dejt i Göteborg två hotellnätter, (vääääldigt vågat!) Ville knappt hoppa av tåget då jag trodde jag skulle spy av nervositet, funderade till och med på att stanna på tåget och åka hem igen! Haha. Men gud vad jag hade ångrat mig då! De visade sig vara min stora kärlek!!! Det blev en underbar sommar men stora problemet var USA som jag åkte till 1 Augusti, vi hade alla odds emot oss, mycket tårar men jag var tvungen att åka, hade varit en stor dröm såå länge! Men kom hem igen efter 2 månader då jag grät konstant varje dag och saknade min underbara så mycket! Jag kom hem och flyttade direkt upp till min stora kärlek i Örebro och är nu sambo sen 3-4 månader tillbaka och vi ska göra vår första resa tillsammans nu i Februari. Vem kunde tro, att ett litet mejl kunde sluta med att jag flyttade till Örebro? Han är den omtänksamaste och mest underbara människa jag någonsin träffat!

Tackar glada pannkakan för att jag hittat mitt livs kärlek!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej Happy Pancake!

En dag i Mars så hittade jag Alexanders presentation och bestämde mig för att skicka iväg en flirt. Dagen därpå hade han svarat. Mailen blev många och i början av April var det dags att träffas. Alexander hade fått tag på biljetter till en skidanläggning och ville gärna ha med mig. Redan då sa det klick!

Dom första stunderna vi sågs var ganska tysta. Vi var väldigt nervösa båda två, men när isen smälte umgicks vi mer och mer.

Idag är vi förlovade, bor tillsammans och renoverar en närliggande lägenhet som ska bli vårat framtida boende.

//Alexandra och Alexander

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Det var ödet som förde oss samman anser vi. :)Vi hade båda två blivit rekommenderade till happy pancake och ingen av oss var egentligen intresserade av att dejta och "leta" efter en partner men tack vare våra envisa vänner så skapade vi konto på happy pancake och vi båda kikade mest runt av nyfikenhet, och när jag, Denise satt på happy pancake via mobilen och råkade av misstag komma in på Andreas profil men klickade sig vidare på sidan utan att titta på hans profil. Och Andreas såg ju då att jag varit inne på hans sida och kände igen mig direkt då vi bor i samma område och han hade spanat in mig tidigare i det verkliga livet och gillade vad han såg :) och då skickade han självklart iväg ett mail till mig men det tog ett par mail innan han berättade att han sett mig, men jag hade dock inte sett honom. Jag fastnade direkt för Andreas, jag gillade hans sätt att skriva, man märkte att han var en väldigt snäll och fin kille men rent utseendemässigt när jag spanade in hans profil så var det hans ögon jag fastnade för även om allt med honom är perfekt :) Vi gick sedan vidare till msn kontakt och skrev till varandra varje kväll efter jobbet och vi smsade även varandra under dagen, vi var oskiljbara redan då ;) och vi upptäckte att vi var väldigt likasinnade och fattade väldigt stort tycke för varandra, efter att vi skrivit med varandra i ca 1 månad så bestämde vi oss för att träffas och lite komiskt nog visade det sig, att vi bodde 4 min ifrån varandra :) Vår första dejt gick väldigt bra även fast vi båda var väldigt nervösa och det sa klick mellan oss redan från första början och vi lärde känna varandra och träffades mer och mer och 3 månader efter att vi första gången skrivit till varandra så "frågade jag chans" på Andreas och fick självklart det svar jag ville ha :), allt kändes så rätt och även om det var kort tid, så var det inte så vi kände, vi tyckte det känts som vi känt varandra hela livet, då vi är väldigt lika så gick allt som en dans på rosor.

Och nu är det 9 månader sedan vi träffades här på happy pancake och vi bor numera ihop, jag tog mitt pick och pack och min lilla hund och flyttade till Andreas och hans 2 underbara barn som mottagit mig otroligt bra, vi kan inte vara ifrån varandra en dag, och vi båda anser att vi hittat våra livs största kärlek här på happypancake och vi är så otroligt lyckliga tillsammans och vi vet att vi kommer spendera resten av våra liv tillsammans! <3

Denise & Andreas

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej, första gången jag fick höra att Happy pancake var en dejtingsida trodde jag inte på det, namnet var lite suspekt. Men eftersom min kusin hittade en riktigt trevlig kille där så blev jag medlem jag med.

Jag gick ut hårt och började kolla runt, flirtade med killar som verkade intressanta. Och en dag fick jag en flirt tillbaka och vi började sedan att skriva till varandra. Mest som vänner i början, men vi insåg snart att vi hade väldigt mycket att prata om och vi hade liknande intressen. Vi pratade om att träffas, men vi hade ingen brådska med det, sen hände de lite saker i våra liv så vi hördes knappt något alls på kanske ett halvår.

Sen en dag så skrev jag ett sms och frågade om han ville komma hit en helg, och de ville han, så sagt och gjort helgen efter kom han, vi skulle ses som vänner, för ingen av oss var sugna på distansförhållande, han bor i Karlstad och jag i Borås. Men vi kunde inte styra våra känslor, så en träff blev fler, 3 månader senare var vi ihop och var så lyckliga så de fanns inte! Nu har vi varit ihop i snart ett och ett halvt år, och vi har gjort så mycket tillsammans, varit utomlands 2 gånger m.m. Nu i år så ska ja flytta upp till Karlstad och vi ska bli sambos, och jag kan inte längta mer efter de än vad ja gör! Distansförhållande funkar så länge båda är lika villiga till att få de att funka, men efter snart två år så känner vi att vi är mogna nog att ta steget så vi kan vara nära varandra varje dag och inte 3 dagar i månaden <3

Ångrar att jag tvekade på Hpc i början, men nu kan jag inte annat än att tacka er!!! Kärare än någosin är vi..

Kram Kristin och Alexander

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vi fick kontakt med varandra för första gången över mail sommaren 2007. I december sågs vi sedan irl. I februari 2008 blev vi ett par och flyttade ihop. Vi köpte en stor bostadsrätt och Sommaren 2009 kom första gemensamma barnet.

Nu i vår 2011 kom andra gemensamma barnet, och gifte oss gjorde vi nu i Mars. Hur hade våra liv sett ut utan Er? Tack!

Ida & Kalle

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Här är vår fina berättelse:

Vi träffades på Happy Pancake hösten 2009. Vi fastnade för varandras fina leenden och ögonen på vår profil. Plus att vi båda är adopterade från Indien. Vi träffades på riktigt vintern 09-10 först några gånger, men sedan orkade varken jag (Hanna) eller Mattias satsa fullt ut på varandra just då.

Men så sensommaren 2010 tog Mattias kontakt med mig igen. Jag hade funderat på honom och längtat efter honom med på nått konstigt vis. Vi bestämde oss för att ses igen. Han kom hem till mig, och sen var vi fast för varandra.

Ja, det hände mycket. i september 2010 så visade ett graviditetstest positivt, så i oktober så flyttade jag ner till Göteborg från Trollhättan till honom o hans söta hund.

I maj har vi fått vår underbara son Hugo och vi förlovade oss dessutom nu i juni. Så ja, man kan verkligen hitta den äkta och riktiga kärleken här inne på Happy Pancake..

Stort lycka till!

Hanna & Mattias

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej!

Utan Er hade jag aldrig någonsin hittat min älskling trodde aldrig att det skulle finnas någon för mig! Jag fastnade för denna mans presentation för han var så ärlig och hade samma intressen som jag!

Vi har träffats några gånger, men jag glömmer aldrig första gången. Oj oj oj vad nervös jag var, men jag vet idag att han är den underbaraste man som finns på jorden. Vi har träffats några gånger, första gången satt vi på ett fik och pratade om hur underbart det var att vi har kommit i kontakt med varandra!

Vi mailar och ringer till varandra så gott som varje dag!! Jag har aldrig i hela mitt liv varit så lycklig som jag är idag!!

Tack Happy Pancake att ni finns !!!

Annica

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jag satt en fredag kväll framför datorn och hade tråkigt. När jag loggade in på Happy Pancake så fick jag upp Jespers profilbild bland andra och klickade fram till hans sida. Han hade beskrivit sig själv som pretto och jag kunde inte motstå att fjanta mig och skrev ett mail om pesto. Trodde inte jag skulle få något svar eftersom snubben va snyyygg. Men jorå!

Mail, msn, sms och telefon-kontakt i några veckor och sen tyckte Jesper att vi skulle fira nyår ihop, bara han och jag. Sure thing bacon, svarade jag och precis så har det känts ända sen dess. Nu pendlar vi mellan Falun och Stockholm varje helg sedan fem månader och livet är faktiskt underbart.

Om det finns någon jag träffat i ett tidigare liv så måste det vara Jesper. Två udda nissar i ett monotont universum finner varandra och det säger sprak. Allt annat än att nu fortsätta leva våra liv tillsammans och yngla av oss är otänkbart.

Love story, to be continued...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Hej alla glada pannkakor! ;)

För ungefär ett år sedan så sa en arbetskamrat till mig.. - Lina, du som är så himla fin ska väl inte vara singel… Har du hört talas om Happy Pancake? Det är helt gratis och jag har träffat många killar där. Jag kan hjälpa dig med en presentation om du vill… Och på den vägen är det..=)

Jag träffade flera killar som tog kontakt med mig och jag har skrivit med väldigt många men utan att hitta någon. Var lite skeptiskt till nätdejting innan, men har ju hört att många hittat sin kille eller tjej där så.. Någon gång i december satt jag och kollade in de nya medlemmarna, och där på en bild var världens sötaste raggare! Världens finaste grågröna ögon och en presentation som fick hjärtat att smälta. Jag gillar egentligen inte att ta första steget men den här gången gjorde jag det.. Och det var ju en himla tur att jag gjorde det. Han svarade samma dag har jag för mig och vi började skriva många och långa mail.

Vi bestämde att vi skulle träffas inne i Stockholm, det var i början av februari. Båda var supernervösa men förväntansfulla. Skulle han vara som jag trott? Vi tog en shoppingrunda som varande ungefär hela dagen. Vi hade supertrevligt, pratade om allt. Normalt sett så brukar man ju inte bestämma att man ska ses igen förrän efter några dagar, men Alex sa: - Ja vi ses väl snart igen? Och då svarade jag såklart: - Ja. Det kändes jättebra sedan på kvällen när jag kom hem.

Nästa gång vi sågs så var vi i Södertälje, för hans pappa bor där. Vi gick i stan och tittade lite och sen gick vi upp till Torekällbergets museum. Vi tittade på de gamla husen och gårdsdjuren där och hade supermysigt. Vi fikade lite och då kysste han mig! =D Gissa vem som var i sjunde himlen då. Det var då det klickade ordentligt!

Tredje gången vi sågs så bodde han en helg hemma hos mig, vi hade en helt underbar helg. Och på söndagen den 17 april så frågade jag lite försiktigt om vi skulle bli tillsammans. Han funderade några sekunder och nickade sedan och så kysstes vi…länge..

Så visst fungerar internetdejting! Ge inte upp! Och leta inte där ni tror att ni ska hitta någon, hade aldrig kunnat drömma om att jag skulle bli tillsammans med en raggare. Men så blev det! Det roliga var att både jag och Alex var skeptiska till nätdejting.. =) Lycka till allihopa!

"Grease-sagan som blev sann!" TACK Happy Pancake!

Många kramar från Lina och Alexander

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej!

Jag blev medlem på Happy Pancake 2011-01-30. Ett par dagar senare tog jag bort flirtfunktionen eftersom jag tyckte att det var tråkigt att få flirtar utan någon ytterligare text... 2011-02-03 fick jag ett mess från "defender" som inleddes med:

"Hej xxxxxxx ! jag kan inte låta bli *skratt* flirt podi ;)"

Vi började messa med varandra och en vecka senare pausade vi våra medlemskap, ingen av oss "sökte" ju längre... Jag aktiverade mitt nu igen bara för att skriva det här meddelandet till er på pannkakan. *ler*

Thomas och jag träffades första gången irl 2011-02-18, då han kom och hälsade på mig en helg. Första mötet var på konsums parkering i Kisa. Jag ville överösa denna underbara karl med kyssar, men så GÖR man ju inte, så det blev bara en lång kram. *ler*

Allting kändes så rätt. KÄNNS så rätt. Vi har väntat på varandra hela våra liv och nu äntligen - i rätt tid - har vi träffats. Själsfränder...Det är mindre än två månader sedan, men vi har varit tillsammans så mycket vi kan och vi har träffat varandras barn. Senast i helgen som var hade jag med mig min yngsta dotter till Thomas och hans flicka. Allt bara funkar så himla bra!

Vi bor ca 9 mil ifrån varandra och pga barn och jobb är ingen av oss flyttbar i nuläget, men vi gör det bästa av det vi har.

Jag är frånskild 4-barnsmamma och jag fyller 40 i sommar, men jag har ALDRIG upplevt något som är ens i närheten av det som Thomas och jag har tillsammans! Tidsperspektiven gör oss båda snurriga! Det känns som om vi alltid varit tillsammans, allt är så naturligt! Så att det gått mindre än 2 månader är helt galet! *ler* TACK!!!

Vänliga hälsningar Maggan71

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Jag Elenor hittade hans sida på Happy Pancake men tyckte först han var för snygg, han var dock från samma stad som jag så jag borde ha vetat vem han var ansåg jag. Skilde ju bara två år på oss. Luskade lite hos min syster som har mer koll på folk än mig och hon sa att vi varit på samma fest en gång för ca 2-3 år sedan, men det ringde inga klockor. Då skickade hon ett foto på honom och det gick upp ett ljus. Det var ju killen som satt och gosade med en katt hela kvällen på festen.

Så skrev ett mail till han på HP iaf och frågade något i stil med om han hade gosat med några katter på fest på länge eller dylikt. Vi skrev bara till varann ett fåtal gånger på HP innan vi bytte MSN adress, och Thommy som inte har något internet var lite svår att nå, men samma vecka på helgen så dök han upp på MSN och jag skulle ha fest så jag var spontan för en gångs skull och gav han mitt mobilnummer och bjöd in han på festen, han var än mer spontan och kom på festen, sedan dess har vi hängt.

Det LUSTIGA är att vi bodde grannar utan att veta om det, å då menar jag grannar, han bor i trappuppgången bredvid, så bara ta källarvägen till varandra.

Elenor; jag vet inte exakt vad det var som gjorde att jag fastnade för Thommy, men han var bara knäpp, precis som jag, grymt lättsam och jag kunde vara mig själv ända från början, han knusslar inte utan visar och säger vad han vill och känner, det är man inte bortskämd med, han e bara BÄST!

Thommy; Fastna för att hon fiser, rapar så det står härliga till och fjantar runt som bara hon kan göra. Aldrig mött en kvinna som kan bjuda på sig själv så som hon gör och har ett så stort hjärta. Och när ja ser henne, hennes leende ser jag framtiden, mig själv med ölmage, kråkfötter och dålig rygg utan att det skrämmer mig.

Förhållandet just nu, ja vi har setts sen den 18 november och vi är jätte in LÖVE! Sitter i soffan jag har gett han ett fotbad då hans fötter gör ont, jag äter chips och min hund som älskar Thommy ligger här bredvid och tigger chips. Vi tror på framtiden, att kärleken kunde finnas så nära de kunde ingen ana och att man skulle ses på internet??

Elenor och Thommy

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej!

Jag vill gärna skriva och berätta om min och min flickväns historia, hur vi lärde känna varann på hpc och att vi fann varandra! Detta är alltså min sida av berättelsen, som jag känner och har upplevt det:

Vi fick kontakt med varandra ganska tidigt efter jag startade min profil, hon var den tjejen som jag fastnade för väldigt tidigt och som jag kände var intressant! En söt tjej som bodde i närheten av mig och uppfattning var att vi hade liknande intressen och tankar. Vi hade mailkontakt via hpc i någon vecka, innan vi bestämde oss för att byta msn-adress och skriva till varandra där lite mer frekvent. Jag längtade till varje kväll att få komma hem och skriva med henne, kände på mig redan då att det fanns något speciellt mellan oss två, vi hade enkelt att skriva med varandra och pratade om allt från himmel till jord. Vi bytte mobilnummer till slut och fortsatte skicka sms under dagarna med, för att hålla kontakten på fler sätt och för att kunna höras under hela dagarna!

Efter ett tag så hade vi båda funderat på att det var dags att ses, vi ville träffas i verkliga livet och se om attraktionen fanns där med. Så den 11 september tog vi bussen från våra hemtrakter och möttes i Skövde. Jag var väldigt nervös den dagen och jag var framme för att vänta på henne 20 minuter innan! Väntan var lång, och när jag fick ett sms från henne att hon var framme och väntade på mig, så kände jag en skön pirrig känsla i kroppen! Första gången jag fick se henne, minns jag tydligt att vi såg varandra i ögonen och jag tänkte att hon var så vacker och söt, jag blev varm inombords. Den första gången tog vi en promenad för att sedan gå till ett fik och koppla av, vi satt i nästan 3 timmar och pratade med varandra, jag njöt verkligen av hennes sällskap. Kände mig väldigt glad efter den dagen, och vi fortsatte träffas minst 1 gång i veckan den kommande 1-2 månaderna. Vi hittade på allt från att gå på bio, långa mysiga promenader, fika eller äta middag.

Den 1a november blev vi sedan tillsammans, och sen den stunden har min kärlek till L ökat för var dag! Är så förälskad i henne och älskar henne över hela mitt hjärta. Mellan julafton och nyår åkte vi bort för att fira hennes födelsedag. Vi bodde på ett spahotell, fick vara för oss själva och hade 2 underbara dagar då. Vill aldrig förlora henne, och idag så är vårt förhållande starkare än vad det kan bli, kärleken gror mer och mer för varje sekund, längtar efter henne så fort vi inte är tillsammans, sida vid sida. Jag hoppas att detta är kärleken i mitt liv, det är så jag känner för L, hon är den tjej som jag vill vara med resten av mitt liv! Älskar dig över allt annat <3

O & L

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Idag, 28 januari, är det exakt tre månader sedan Robin skrev till mig för första gången här på Happy Pancake. Eller tre månader sedan jag var inne på hans sida för första gången och han skrev till mig två minuter efter. Jag kommer ihåg det så väl för jag ville skriva ett mail först men något sa att han inte skulle svara. Han kändes som en människa som var out of my league om man säger så men se på fasen, han skrev till mig!

Livet har tagit en total vändning sedan dom första orden. Om jag inte minns helt fel prata vi fram på småtimmarna första gången och efter det var jag mer eller mindre lost. Han häpna mig kontinuerligt och han fick mig att tro/känna något jag inte känt förut. Av bara ord! En förnimmelse av en avlägsen känsla. En känsla jag trodde jag känt innan men den är inget emot vad den äkta varan är.

Den 9 november kl 18:00 var den dagen jag träffa Robin för första gången. Jag visste från första stund. Jag visste att jag redan vart helt totalt nerkärad redan innan vi träffades. Nervositeten innan var inte att tala om. Jag klättrade på väggarna!

Vi möttes utanför Göteborgs centralstation vid parkeringen. Ett sms plinga till då han undra om jag var framme. Snabbt svar tillbaka om att ja, det var jag. 180 grader svängom och jag såg honom IRL för första gången. Änglagåva till jordens varelser var min första tanke. En nervös kram och sedan in i hans lilla röda Peugeot. En för-mycket-prat-resa hem till honom. Något utav det första jag prata om jag hur fräckt det hade varit om alla maskiner i hamnen blivit transformers. Tydligen ett fruktansvärt charmigt första samtal fick jag reda på vid ett senare tillfälle. Väl hemma hos honom drack vi kaffe, glögg och åt pepparkakor. Efter en stund förslog han att vi skulle kolla på film inne i hans rum. GÄRNA! Magiskt tillfälle till närhet var min första tanke. Inne i sängen fortsatte samtal om allt mellan himmel och jord. Efter att vi kommit varann närmre och närmre, ni vet alla sådana där små fulingar man gör för att få komma närmare varann, så sa han att han ville hemskt gärna ha en puss. Hjärtklappning! Det var den underbaraste, härligaste, vackraste mest fantastiska puss jag någonsin fått erfara. Där och då visste jag att detta är människan jag vill kalla min. Min prins. Min gudagåva. Min vackra ängel.

Robin är utan tvekan min första och sista kärlek och hade det inte varit för Happy Pancake hade jag aldrig träffat honom. Tack HP! Känslorna till denna människa blir starkare och större för varje dag och det finns inget tvivel om saken när jag säger att han är The One.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Tänk att en söt kille med sin fina hatt på en dejting sida skulle förändra så mycket... Jag hittade Alex på Happy Pancake och tog chansen att skicka iväg ett mail. Efter några dagars väntan - jag trodde att han inte skulle svara alls - fick jag plötsligt mailet jag väntat på! Mailkontakt ledde till msn, sen till byte av mobilnummer och efter några dagar en fika på Barista bakom Malmö Central. En fika blev två samma dag, sen några öl på lilla torg och efter det hamburgare på Max. Det kändes bra på vägen hem, men med besvikelser i bagaget sedan innan var det lite för bra för att vara sant.

Men på andra dejten hände något. Det sa PANG! Fjärilar i magen, hjärtat som slog dubbelslag och kroppens kändes som om den svävade på moln. Jag kunde inget annat än le och det gör jag mer och mer för var dag som går...

Den 11 Oktober 2010 blev det han och jag. Och jag minns Alexs leende när vi tävlade om vem som kunde ändra Facebookstatus först, haha!

Jag kan inte tänka mig att ha någon annan än Alex vid min sida. Ni hjälpte mig att hitta kärleken. En kärlek för Alex som växer sig starkare dag för dag... Och som jag hoppas håller livet ut!

Tack!

Varma hälsningar Emma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Vi ville bara skicka en liten hälsning till er och berätta att vi gifter oss om 13 dagar. Tack så mycket Happy Pancake, utan er hade vi nog aldrig funnit varandra!

Timo och Carin

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej!

Hittade min kärlek här på pannkakan. Pratade på pannkakan hösten 2008 men var först 11 januari 2009 vi träffades första gången, blev vänner. Var inget som direkt fastnade, vi bodde nära varandra och började prata, först på pannkakan och sedan msn.

Den 11 januari 2009 fick jag ett ryck, skulle till Borås och ville ses. Han chansade och vågade möta mig utanför McDonalds på Knalleland. Var lite spänt men vi trivdes, träffades några gånger fram till 13 mars 2009, då vi föll för varandra. Kvällen slutade med kyssar och vi insåg att vi var mer än vänner.. :) Några månader senare flyttade vi ihop.

Nu bor vi ihop, är förlovade, skaffat katt och är otroligt lyckliga!

Emma (poisonheart) & Andreas

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag hade varit singel i nära på fem år när jag bestämde mig för att ge "pannkakan" en chans. En andra chans faktiskt då jag varit medlem ett tag några år innan. Så den 14 juni 2009 registrerade jag, Maria, mig under namnet lovvikavante. skrev några rader om mig själv och vad jag sökte och inte sökte. Jag fick en del mail och några verkade intressanta, men det rann ut i sanden. Men den 27 juni låg det ett mail i inkorgen med rubriken "Intressant!" från en Winmem. Han såg söt ut och jag blev intresserad när han undrade om det var lika varmt hos mig som hos honom, "det vill säga för varmt". Senare lärde jag mig att Winmem heter Kristian.

En mailväxling började. Jag har senare fått veta att han var nära att ge upp då jag inte skrev så många rader i början. Efter några veckor hade jag dock tinat upp. Vi hade pratat om att ses och en dag fick jag ett sms där han frågade om han fick komma till mitt jobb och hälsa på. Blev lite nervös men självklart fick han det. Det var ett kort men uppskattat möte. I samma veva flyttade jag till en tvårummare och bestämde att han skulle få bli min första middagsgäst. Jag bjöd på falukorv och stuvade makaroner och sen på en blåbär- och hallonkaka med glass.

Veckan därpå bjöd han hem mig på tårta och tv-spelande. Efter det fastnade vi framför tv:n. Tur i oturen så hade han vid tillfället en obekväm soffa. Efter flera försök att sitta bekvämt frågade om det var bättre om han lade armen om mig. Självfallet! Mysigt och jag satt mycket bättre. Med en arm runt mig så kanske det inte var så konstigt att det blev en kyss.

Några dagar efter detta åkte han på semester i USA i tio dagar och jag fick gå hemma och vänta och undra hur det skulle bli sedan när han kom hem igen. Men han kom hem till slut. Och vi fortsatte att träffas och lärde känna varandra mer och den 18 oktober var vi överens. Vi är ett par. Elva månader senare är vi kära och lyckliga och aldrig har framtiden sett så spännande ut.

Jag älskar dig!

lovvikavante <3 winmem

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Hejsan!

Tro det eller ej, men man kan verkligen finna kärleken via nätet. Och det har jag och Stefan gjort, tack vare er sida!

Den 25 februari 2010 hade det tittat in en väldigt fin människa på min sida, jag blev nyfiken på honom för han verkade så perfekt och mailade honom. Det är något jag absolut inte ångrar att jag gjorde! Efter det blev det massor med mail, fram och tillbaka mellan varandra. Tills vi en dag bytte mobilnummer!

Sen blev det sms och mail dagarna i ända, dock var vi för fega för att ringa varandra :). Så vi hade som mål att träffas i juli, på Wheels and Wings, det tyckte vi verkade lagom... Men det klarade vi inte att hålla, så den 17 april åkte jag till honom i Göteborg. Och det var den mest nervösa stunden i mitt liv! I bådas liv!

Vi möttes på en bensinstation inte så långt från hans hem. När vi möttes, och gav varandra en kram... Den kramen blev den längsta vi någonsin gett en främmande människa! Men det var också den mest underbara, har aldrig känt mig så hemma i en famn förut. Det sa bara klick! Ingen av oss ville släppa men det var vi ändå tvungna och göra, hehe.. Den dagen pratade vi om allt mellan himmel och jord fram tills vi insåg att vi skulle ha lite mat i oss också, då var klockan rätt mycket på kvällen.

På morgonen efter, då kom första kyssen, sen dess är vi oskiljaktiga. Han är verkligen den rätte för mig, och jag är den rätta för honom :). Så man kan verkligen finna någon så underbar via nätet. Det har nu gått lite över en månad som vi varit tillsammans och vi planerar att vara ihop resten av livet, så perfekt är det!

Så tack Happy Pancake för att ni startade denna sida, utan er hade vi aldrig träffats.

Hälsningar Danielle och Stefan

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kvällen den 28 februari 2010 satt jag som vanligt inne på Happy Pancake och kikade runt lite bland alla trevliga presentationer. Dock fastnade jag för en speciell presentation. Det var Christofers. Han såg mycket trevlig ut på hans bild och jag gillade hans korta presentation. Det behövs ju inte så mycket mer än så. Dessa nätter som vi satt uppe för att prata med varandra var alldeles magiska. Det var något speciellt med Christofer. Vad vi kom fram till var att vi båda pluggade här i Växjö men vi hade aldrig träffats.

Dock en eftermiddag när jag som vanligt hade varit på min praktik steg jag av bilen nära min lägenhet och tackade så mycket för skjutsen hem. Samtidigt som jag steg av bilen steg en annan kille ur en annan bil. Jag tittade på honom och undrade vem han var för han såg väldigt trevlig ut. Denna kille tittade på mig tillbaks men jag tänkte att det är väl ingen idé att försöka leta upp vem han är för han såg alldeles för trevlig ut för att vara singel. När jag väl kom hem skrev Christofer snabbt som sjutton ett meddelande över MSN och han undrade om det var jag som steg ur bilen där han också steg ur sin bil. Då gick det upp för mig att det var Christofer jag hade sett. Gud vad jag ångrade att jag steg av bilen just där, jag såg ju ut som något som katten släpat hem.

Men det tyckte inte Christofer, han sa att jag såg så trevlig och vacker ut. Nu hade jag äntligen fått se Christofer live och nu ville jag ju träffa honom på riktigt. Vi bestämde att på fredagen skulle vi ses ute på nattklubben här på Campus. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv som jag var under den fredagen. Jag och Christofer messade varandra under hela dagen och längtade så till kvällen då vi äntligen skulle ses live.

Så kom kvällen och jag minns det än idag. Jag satt på en stol vid ett bord då min kompis pekade på Christofer och han såg ju givetvis detta så han gick fram till mig. Jag sträckte fram min hand och hälsade på honom och sa att "Ja, här har du mig". Handskakningen kändes så underbar, det var som ett ljus som sken upp.

Den kvällen glömmer jag aldrig; det var då jag och Christofer träffades på riktigt för första gången. Sedan den kvällen i mars har vi varit oskiljaktiga. Den 1 juli får vi nycklarna till vårt gemensamma boende. Varken jag eller Christofer kan förstå hur det kan bli så bra som det har blivit. Den kvällen i mars förändrade våra liv till något mycket vackert och vi båda är lyckliga att få vara en del av varandras liv.

För första gången i våra liv är kärleken på riktigt.

Anna och Christofer

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag vill tacka er så hemskt mycket för att jag hittade min stora kärlek via er!

Jag har varit medlem hos er ett bra tag innan jag i slutet på förra året såg kortet på min drömprins. Men han var några år yngre och letade efter en tjej i samma ålder. Efter många om och men, i början på januari 2010, beslöt jag mig i alla fall för att slänga iväg ett meddelande till honom. Han svarade direkt med ett fräckt svar, sedan chattade vi med varandra ett antal gånger.

En långtråkig lördag när min dotter var hos sin far började vi chatta igen och bytte mobilnummer under den dagen. Sedan fortsatte vi att sms:a. Fram mot kvällen bestämde vi oss spontant för att titta på en film tillsammans. Jag körde 7 mil upp till honom och vi träffades på en parkering i närheten av hans lägenhet. Jag var så nervös att jag funderade många gånger om jag inte skulle vända hem. När jag fick se honom, och såg det där första leendet och hans "Hej" smälte jag som smör i solsken. Men då visste man ju inte vad han tyckte om en.

Vi tittade på filmen, sedan sade jag att klockan var mycket och det är nog bäst jag åker hem. Då frågade han om jag vill sova över. Ojojoj, vad gör man nu, tänkte jag! Den natten blev oförglömlig för oss båda. Vi bara låg där och tittade på varandra. Nästan utan ord. På förmiddagen dagen efter åkte jag hem, fortfarande osäker på vad han kände för mig, men jag hann inte långt innan jag fick ett underbart sms! Och många sådana följde.

Vi har varit oskiljaktiga sedan dess. Den 1/5 flyttar han in hos min dotter och mig, och vi har bokat tid för bröllop. Allt känns så underbart rätt! Jag har träffat den vackraste skatten i hela världen tack vare er hemsida! Tusen tack!!!

Älskar dig så mycket Patrik!

Kramar Melanie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Vi vill nu tacka er för denna underbara sida för oss som söker kärleken! Och speciellt vi som hittat den tack vare er!

Jag och Conny pratades vid första gången på HP den 7/5 2009 och redan då klickade det... Anledningen till att vi tog kontakt med varandra vet vi inte, det bara hände (som tur väl var). Dagen efter första mailet så tog vi mod till oss och pratade på telefon, och klicket vi nämnde blev en gnutta starkare.

Den 9 maj övertalade jag mina kompisar till att åka till Halmstad för att jag skulle träffa denna kille som mitt hjärta redan nu hoppade över ett slag bara genom att tänka på. Snälla som mina kompisar är så gav vi oss av...

Väl nere i Halmstad var man klart nervös. Jag och mina kompisar ställde oss vid Halmstads Teater för att mötas upp med Conny och hans vänner. Efter jag tagit några nervösa bloss på min cigg så dök de upp. Då vi möttes för första gången hälsade vi på varandra med en kram, Jag fick i detta ögonblick känslan av att det är här jag ska vara! (Så svårt att sätta denna känsla i ord.)

Vi gick hela gänget vidare till Tre Hjärtan som är en krog i city, där vi tog någon öl och pratade... Efter detta bjöd Conny hem oss till hans lägenhet för en kaffe innan vi skulle sätta oss i bilen mot Värnamo igen. Efter ett bloss på balkongen då Conny följt med ut som sällskap, kom den kända "första kyssen" Och då visste jag att jag var FAST! Och klicket blev obrytbart.

Jag åkte aldrig med mina vänner hem den kvällen, och i tanken har jag fortfarande inte gjort det. Nu är jag och Conny sambos boende i Halmstad och väntar vårt första barn tillsammans! Det har gått fort fram i förhållandet, men vi båda tycker om det. Och längtar sååå till bebisen kommer.

Och nu fattades bara ett STORT tack till er på Happy Pancake! Hoppas fler möter den lycka vi har gjort!

MVH / Conny, Marie & den ständigt växande

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej Happy Pancake!

Den 7 oktober 2009 fick jag kontakt med en man vars namn är Niklas! Vi började maila varandra men bytte snabbt nummer. Vi började sms:a varje dag och till sist fick jag det första samtalet från honom. Redan där var jag fast. Kontakten mellan oss blev intensivare. Vi bestämde att han skulle komma ner och hälsa på mig en helg. Den helgen var perfekt på alla sätt och vis.

När han åkt hem fortsatte vi ha kontakt. Dock blev det väldigt oklart om när vi kunde ses nästa gång. Men på juldagen frågade han mig om jag ville fira nyår med honom. Och det ville jag såklart! Vi firade nyår tillsammans i en liten by uppe i Ångermanland.

Nyåret var perfekt. Och på nyårsafton blev vi också ett par. Vi är så lyckliga tillsammans!

Tack för allt Happy Pancake!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Tror jag hade varit medlem två dagar på Happy Pancake då jag hittade ett foto med det finaste leende jag någonsin sett. Jag gick in, läste hans profil och förstod att han liksom jag gillar sport. Jag slängde iväg ett meddelande till honom och fick svar redan dagen efter. Vi skrev till varandra några gånger per dag några veckor framöver. Varje gång jag fick ett meddelande från Honom (med stort H) var det något som pirrade till lite i min mage. Det var hans sätt att skriva, det kändes som om han var likadan som hans sätt att skriva.

Vi bestämde oss för att vi skulle träffas och ta en fika, så vi sågs mitt inne i Nordstan i Göteborg och gick på ett fik. Samtalet flöt på och vi pratade i tre timmar tills jag var tvungen att ta bussen hem igen. Vi bytte nummer och efter det träffades vi och hittade på saker tillsammans.

En helg ett par veckor senare var vi på dans i Båberg, och det var då som vi båda fann varandras hjärtan på allvar. Sedan dess har vi varit ett par och bor nu, 8 månader senare, tillsammans i en 2:a!

Men jag kände nästan på en gång när jag såg honom där mitt i Nordstan i att han var någon speciell. Och det kommer från en tjej som egentligen inte tror på kärlek vid första ögonkastet - men det kanske kan vara så ändå om man träffar den rätta!

Trodde aldrig jag skulle hitta min kärlek på nätet men både jag och min pojkvän är grymt tacksamma för Happy Pancake!! Vi vill ge er ett STORT TACK!

Jag har nu hittat min själsfrände, gett honom mitt hjärta att ta hand om, och jag vill aldrig någonsin ha det tillbaka!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag har, genom Happy Pancake, träffat en man som jag tycker oändligt mycket om. Vi träffades den 22 aug och vi träffas så ofta vi bara kan. Vi hoppas båda på en framtid tillsammans, men vi har inte bråttom. Vi njuter av varje stund vi har, här och nu. Han är en underbar man som jag hittat via er. Jag hoppas på en fantastisk underbar framtid.

Kramar

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Hej Happy Pancake!

Andy: Jag och Sara träffades på Happy Pancake en solig kväll i maj. Hon tog kontakt med mig för att hon tyckte att jag såg läcker ut, och för att jag var Göteborgare så klart. Jag tyckte att Sara såg riktigt gooo ut, och svarade raskt. Vi utbytte till en början artighetsfraser, frågor om jobb och så vidare. Men sedan tog konversationen fart och jag kände ganska fort att: shit, den här tjejen verkar ju vara riktigt grym! Jag fick en bra känsla direkt!

Två dagar efter vår första kontakt på pannkakan, frågade jag Sara om det var OK att jag ringde upp henne, och det var det. Sen pratade vi i telefon nästan varje dag, och två veckor senare åkte jag och hälsade på henne i Stockholm. Helgen i Stockholm gick över förväntan, nästa helg kom Sara och hälsade på mig i Göteborg och sen dess har vi varit ett par! Förälskad som jag är, så tänker jag på henne hela tiden, och jag kan inte koncentrera mig på någonting. Det är så härligt - nu är det bara att köra!

Sara: Vem trodde att en som han skulle finnas på Happy Pancake? Ack så fel jag hade. Läckerbit och göteborgare, jag var bara tvungen att skicka iväg ett meddelande. Som tur var fick jag svar. Detta ledde till slöprat om jobb och skola, men det var någonting som gjorde att jag ville veta mer. Långa konversationer under sena kvällar. Andy frågade tillslut om han fick ringa mig någon dag och jag kunde självklart inte tacka nej. Vi pratade varje dag och jag log stort varje gång jag såg att det var han som ringde.

Jag försökte locka honom till Stockholm, självklart lite orolig för att han skulle tycka att jag var lite smått galen. Efter två veckor kom han! Min mage gick runt som en berg- och dalbana när jag skulle gå och möta honom på torget i Frunken. Helgen fylldes av sol, Coronitas, gott sällskap, pirr i magen och en hel del gos.

Helgen efter hade jag och två kompisar planerat att åka ner till Göteborg tillsammans. Jag blev lämnad i sticket, men vad gjorde det? Som tur var ville Andy få besök av mig. Jag kände väldigt snabbt att Andy är någonting speciellt. Ni vet när man bara glömmer bort allting annat runt omkring, fjärilar i magen och inte kan hålla händerna i styr.

Andy gör mig glad.

DU & JAG, kärlek

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej, här kommer en liten solskenshistoria! :-)

Jag satt här hemma och var så uttråkad när jag hittade Happy Pancake. Om inte annat kanske man hittar en eller flera nya kompisar, tänkte jag och registrerade mig. Jag hade inte suttit där länge förrän jag fick ett mail av en man som lät intressant. Han hade samma intressen och allt. Så jag tog mod till mig och svarade - det kommer jag aldrig att ångra!

Det var den 15 februari 2009 när vi börja prata lite smått, och jag kände hur jag redan då blev mycket intresserad av honom. Den 9 mars tog vi mod till oss och skulle träffas inne i stan. Men jag blev såklart sjuk och han trodde att jag fick kalla fötter… :-) Men för att bevisa att så var inte fallet jag bjöd hem honom till mig istället.

Eftersom jag inte har träffat en enda man under nästan 16 år ville jag inte att barnen skulle reagera på fel sätt, så jag såg till att de hade lagt sig först. Men allt kändes så rätt. När han kom upp på gården gick jag dit och gav honom en kram. Och där mitt i denna underbara kram blev jag kär för första gången i mitt 46-åriga liv.

Detta var mannen jag väntat på och jag hoppades att han skulle känna likadant för mig. Han sov över och på morgonen frågade jag lite försiktigt om han ville komma upp igen. Det ville han gärna och sedan den dagen har vi inte varit ifrån varandra. Han flyttade in till mig, och barnen (en dotter på 22 år, två söner på 17 och 15 år) fick en manlig förebild för första gången i deras liv.

Den 3 maj gifte vi oss här hemma i köket, och grannen som är vigselförrättare vigde oss. Både jag och barnen känner oss hela - ungarna känner det som om det är deras riktiga pappa och jag är den lyckligaste kvinnan i hela världen! Och han är den lyckligaste mannen i hela världen! Vi blev en stor familj med mina tre barn, hans tre barn och hans nu fyra barnbarn - en enda stor lycklig familj. :-)

Tack Happy Pancake för att ni finns!

MVH Christer och Susanne

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej Happy Pancake!

Min första kontakt med er fick jag tack vare en chattkompis - han tyckte sidan var något för mig - så jag tänkte att "visst, jag testar". Jag kommer att vara er evigt tacksam för jag har träffat VÄRLDENS UNDERBARASTE där!!!!

Jag såg hans kort och gick in för att läsa hans profil i början av augusti förra året. Dagen efter hade han varit inne på min och så fortsatte vi några dagar. Den 13 augusti skickade jag den första flirten, fick hans den 28:e. Fick senare veta att han kunnat skicka den redan vid vår första kontakt, men att han varit för blyg... ;-) Han körde de 23 milen hit 26 september och det har blivit några resor till sen dess, för oss båda.

På nyårsafton så fick jag en ring på mitt finger och tids nog så blir det förhoppningsvis en till...

Framtiden?
Vi hade planer på att jag och barnen skulle flytta till honom, men för barnens skull - med kompisar, aktiviteter osv. - bor vi kvar och han försöker få tag på ett jobb här. Vi försöker även få tag på ett STORT hus som vi alla får plats i. Och något rum som får stå tomt ett tag. Men inte FÖR länge, hoppas jag... ;-)

TACK Happy Pancake för att ni finns, trodde aldrig att jag skulle finna kärleken igen!!!!

Från en LYCKLIG "tjej"/mamma/särbo, (men snart sambo, hoppas jag)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej Pannkakan!

Efter att ha varit medlem på Happy Pancake i lite över ett år skickade jag en flirt till en riktigt söt tjej på juldagen. Hon var lite äldre, men förutom åldern stämde våra profiler riktigt bra ihop. Det tog några minuter och så skickade hon det första meddelandet. Vi mailade fram och tillbaka på Happy Pancake under nästan sju timmar den första dagen, och så pratade vi på telefon flera timmar under dom kommande dagarna. Det kändes så bra, helt otroligt rätt. Vi pratade så naturligt och kom bra överens, så vi sa att vi kanske skulle kunna träffas. Vi stämde träff den 29 december i Linköping och vi kom båda till den avtalade platsen. Vi visste båda två då att den andra var precis den vi ville ha. Vi kollade runt efter ett ledigt fik där vi kunde prata och ha det trevligt, och efter att ha lullat runt ett tag så kom vi till Café Gyllen. När vi väl kommit till kön vid disken lade jag min arm om henne, ett litet ögonblick gick, och den första kyssen kom. Då fanns det inga tvivel kvar.

Vi fikade och lärde känna varandra bättre, hållandes varandras händer - och utan något större sug på fika! Efter ett tag gick vi en promenad längs Stångån och kom bort till Tannefors sluss. Promenaden tog ett tag då vi hånglade oss igenom hela promenaden. Sedan tog vi oss upp i Linköping centrum igen, i bokhandlare och andra affärer. Efter vår promenad delade vi på en sushimiddag.

Därefter skildes vi för dagen, men träffades mycket snart igen, och har nu varit ett par i över en månad!

Erik & Susanne

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej!

Vill bara ge alla en uppmaning att inte ge upp. Jag hade dejtat via nätet till och från i ca tre år, hade bestämt mig för att min enda barnfria vecka i somras skulle bli min egen privata "speed-dating" jag hade tre dejter inplanerade tre dagar i rad, jag hade också bestämt att om det inte blev något med den sist inplanerade skulle jag ha ett uppehåll, till slut blir man ju trött på att dra sitt livs historia om och om igen.

Dagen innan den tredje dejten hittade jag en kille med en profilbild som bara fick mig att skratta, den var ett enda stort garv, jag tog kontakt och fick omedelbar respons. Han berättade sen att han hade kört oss i matchningsgeneratorn och vi matchade till 198 poäng (!!). Han skickade mig en dejtingmeny med fem förslag med allt från en stilla fika på stan till att träffas på IKEA och gå på parspan. Jag garvade åt den idén och nappade på det. Snabbt avbokade jag den sedan tidigare inplanerade dejten och valde "mr spiff" istället.

Jag hämtade honom i min bil, vi åkte till IKEA och skrattade oss igenom fyra timmar där, allt avslutades med provhångel i gång 22 :-)

Drygt fyra månader senare skrattar vi fortfarande tillsammans!!

Han var dejt nummer 54 så det jag vill säga är Ge inte upp! Rätt som det är står han eller hon där!

Lycka till!

Johanna och Peo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Trodde väl inte att det skulle finnas någon för mig där ute...men gick in på HP och registrerade mej. Strax före midsommar hittade jag något som verkade intressant... Han hade skrivit en lite annorlunda presentation av sig själv. Jag slängde i väg ett litet mail...och han svarade!! Mailandet fortsatte i ett par veckor, stundtals ganska intensivt. Det kändes som om den här mannen var något för mig! Vi bytte telefonnummer och messandet började.... Efter ytterligare ett par veckor bestämde vi oss för att träffas.

Det var två ganska så nervösa människor som möttes vid ett café....men vilken härlig träff det blev!! Vi pratade fram till klockan ett på natten, sen var han tvungen att åka hem. Fortsatte då att prata via telefon, fram till klockan fyra.....

Efter andra träffen bjöd han mig till sin sommarstuga, där vi tillbringade tre helt fantastiska dagar tillsammans!! Sen var jag fast, blev helt såld på denna underbara man! Nu träffas vi så ofta vi kan, och det kan bli ganska ofta då vi bara bor tio minuters bilväg ifrån varann!

Känslorna bara växer för varje gång vi ses, så den här kärleken kommer att vara livet ut!!

Har nu fått bekräftat att det verkligen finns någon där ute för alla...

Hälsningar från Pernilla & Richard!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej pannkakan!

Tack för hjälpen får vi väl börja med att säga. Jag är från Alingsås och min pojkvän bor i Växjö. Vi fick kontakt via Er och började maila, och efter en vecka så tog vi telefonkontakt. På lördagen, dagen efter, ville han komma upp till Alingsås, jag fick lite panik men sa ja. Det sa klick redan på perrongen i Alingsås när han steg av tåget, och på den vägen är det. Detta hände den 5 maj, och vi träffas varje helg. Vi har 21 mil och tre timmar med bil, så det är mycket körande men det gör vi så gärna.

Bägge är vi frånskilda med vuxna utflugna barn, och vi har bara oss själva att ta hand om, och det gör vi. Hela sommaren hade vi bara så roligt med mycket bad och sol farandes runt i en lånad husbil.

Kramar från oss

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej, vi är ett kärlekspar som träffades via Happy Pancake. Vi pratade mycket via Happy Pancake och det övergick till långa telefonsamtal. Efter en tid bestämde vi oss för att träffas och det klickade lika bra i verkligheten som i telefonen.

Det var väl egentligen ingen av oss som tänkte på chatt som en början på ett förhållande, det finns ju som alla vet en del åsikter om kärlek från nätet. Trots detta fann vi varandra och ljuv kärlek har uppstått! Så nu skriver vi det här för att alla ska kunna läsa: Kärlek har inget med chatt, krogen eller något sådant att göra. Kärlek finns överallt det gäller bara att öppna ögonen och våga, ta en risk, chansa!

Vi chansade båda två, att från datorn och telefonen träffas i verkligheten, och det funkade alldeles utmärkt!

Kramar från Sami och Johanna

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


Hejsan!

På er sida www.happypancake.com hittade jag min stora kärlek.

Min Mor tipsade mig om sidan och tyckte jag skulle bli medlem där. Hmmm, sade jag men gjorde som hon ville. Skrev en kort presentation & lade in en bild. Den 19 april fick jag mitt första mail och min första flirt. Peder (Peppe2007) var den första som mailade & flirtade med mig. Vi fortsatte prata via msn & sms o även via Happy Pancake. Vi pratade mycket och med en gång kändes det att detta var något "speciellt".

På min födelsedag (i maj) förra året tog jag mig mod & åkte för att träffa honom live för första gången, pirrigt värre. Steg ur bilen, såg honom i ögonen & då sa det "klick" ordentligt. Sen dess är det vi. Flyttade ihop i december förra året & vi trivs som fisken i vattnet, har verkligen "hittat hem". Vi är numera en stor lycklig familj med 7 barn i åldrarna 2-15 år.

Den 30 augusti i år blev vi Man & Hustru med ett stort fint bröllop med släkt och vänner. Ja, kärleken kan man hitta överallt men på nätet var jag mycket skeptisk till. Men man får aldrig veta om man inte vågar prova!

Hoppas att Ni också finner er kärlek, för det är en underbar känsla att hitta det man saknat...

Kram på er alla!

Eva & Peder Svensson

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag vill tacka så mycket för den hjälp jag fått genom att vara inne och söka efter någon fin tjej/kvinna. Jag har efter drygt en månad hittat min drömkvinna nu på Midsommarafton och är väldigt tacksam för denna dejtingsida, utan er hade det inte hänt.

Tack än en gång!

Hälsningar Kenta

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Jag har för mig att det var jag som besökte hennes sida. För hon verkade så himla sprallig. Hon beskrev sig som en riktig hoppetossa. :p Så jag började skicka en flirt och ett mail och sen svarade hon ganska omgående. Det roliga var att jag inte hade Internet hemma då så jag cyklade 1 mil nästan dagligen för att komma till min kusin så jag kunde prata med henne. Och detta var mitt i sommaren. Jag vet inte varför hon fastnade för min profil om jag ska vara ärlig, men på msn så pratade vi via webkamera och hon sa att hon blev helt generad när jag spände upp mig. Vilket är lite kul eftersom jag knappast är en biff.

Vi träffades den 21 juli på Halmstad travbana, min far är travkusk så jag åkte med honom hit och Nilla hämtade mig. Sen åkte vi in till Halmstad och gick mest runt och pratade i flera timmar. Jag märkte direkt att jag gillade henne och utanför McDonalds möttes våra läppar. En försiktig puss blev det bara, men det var jag nöjd med. Vi gick ner till Nissan och satte oss på en parkbänk och kollade på vattnet och njöt mest av varandras närhet. Sen gick vi bort till tågperrongen och jag skulle åka hem, men precis innan jag steg på tåget fick jag en kyss som värmde hela vägen ner till Skåne. Då visste jag att det var rätt. Så jag åkte tillbaka den 24:e igen och stannade till den 28:e, och då fick jag träffa hennes föräldrar och syster. På hennes födelsedag skrev jag en lapp om jag fick chans på henne med två rutor att sätta kryss i. En för ja och en för nej, hon kryssade i ja rutan och från den dagen är vi ett par.

Den 26:e januari 2008 förlovade vi oss vid havet här i halmstad, och vi ska kanske flytta ihop till hösten.

Hälsningar Tobias

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

I mitt allra första mejl till den första personen jag fann intressant på denna sida så skrev jag "Fin."

- Han svarade och under en tidsram på några veckor satte jag mig alltid vid datorn med en förhoppning om att ha ett mejl från Honom i inkorgen.

Midsommar dök upp och så även Han. Från storstad till småstad hade Han kört en tidig morgon, och när jag såg Honom på parkeringen kunde jag inget annat att le.. Denna människa som jag hade lärt känna över Internet visade sig vara den perfekta blandningen av total snällhet & härlig snygghet, bradålig humor & otrolig omtänksamhet, och att Han dessutom lagade bra mat var ju inte helt fel då jag verkligen är kass på den konsten.

Dagen efter vårat första möte, hade jag känslor som jag tills då aldrig har känt. Att stå i köket och laga mat och kyssas om vartannat, med pirret som hade spridit sig från magen till hela kroppen och bara känna lycka var något helt nytt. Men underbart.

Tre veckor senare åkte vi utomlands tillsammans.

.. Och nu, snart tio månader senare bor vi ihop i Stockholm.

Det blev min uppgift att skriva in till er, ska hälsa att "kärlek vid första ögonkastet" finns. :)

Hälsningar Kajsa & Eddie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Har verkligen träffat den stora kärleken, fast jag är 61 år!

Fasion

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

Image

 

Tack happypancake för att ni finns! Det var i augusti 2011 som vi fick upp ögonen för varandra. Jag gick in på Andreas profil och blev genast nyfiken jag skickade iväg en flirt för att se om de fanns något intresse. Nästa dag när jag loggade in så hade jag fått en mail från honom. Vi mailade varandra som sedan ledde till telefonkontakt. Det tog inte lång tid tills vi bestämdeoss för att ses! Jag tog bilen och åkte från Norrköping till ljungsbro.Det kändes lite som ödet då jag annars är lite blyg och de var inte likt mig att ge mig iväg och träffa en såkallad främling. Vi märkte båda två att det fanns något speciellt där mellan oss! Det klickade väldigt bra och vi blev ett par väldigt fort! Det har gått väldigt fort och vi har fått uppleva väldigt mycket tillsammans. Den 27/3-2012 tog vi ett gravtest som var positivt vi blev väldigt glada och vi fick reda på att jag var gravid i 9:e veckan. Den 5/11 skulle vi bli föräldrar för första gången! Andreas flyttade in i min etta i April och sedan flyttade vi in i vår gemensamma lägenhet den 1/5 2012. Tiden har gått så fort och vi är så lyckliga! Våran lilla dotter som fick namnet Wilma kom på sin beräknade dag och är nu snart 4 månader gammal! Vi vill tacka er att vi fick chansen att träffa varandra. Jag trodde aldrig jag skulle träffa min livs stora kärlek här men titt så bra det kan bli.

Hälsningar Magdalena, Andreas och Wilma

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

 

Har ni träffats på Happy Pancake och vill dela med er av er historia?

Vi tar gärna emot berättelsen och publicerar den på webbplatsen. Vill ni bara skriva en kort hälsning går det självklart bra det med. Skicka ett mail till info@happypancake.com.

Detta är några saker som ni gärna får nämna i er berättelse:

  • Hur gick det till när ni tog kontakt med varandra på Happy Pancake?
  • Vad var det som gjorde att ni fastnade för varandras profiler?
  • När och hur träffades ni i verkligheten och när sade det "klick"?
  • Hur ser ert förhållande ut just nu?

Om ni vill vara anonyma eller inte väljer ni självklart själva. Skicka gärna med en bild på er själva om ni vill.